Tech-handelsonderneming

De Pionier brengt schat aan ervaring mee als het gaat om spullen voor de veiligheid

‘Rupsstoeltank’ in het Schager gemeentehuis

SCHAGEN- Hij ‘rolt’ naar beneden over de traptreden op rupsbanden. Hij is ook zo sterk als een tank, want ook zwaarlijvige personen kunnen zonder problemen met de Evac Chair (vrij vertaald evacuatiestoel) naar beneden gebracht worden. Andre Jongejan, eigenaar van tech-handelsonderneming De Pionier, voorzag de gemeente Schagen afgelopen woensdag voor de derde keer van zo’n speciale stoel die met name voor mensen in een rolstoel een uitkomst biedt in noodsituaties.

Jongejan drukte voor het gemeentehuis ter bekrachtiging van de afspraak de hand met Anja van Egmond, hoofd van de bedrijfshulpverlening bij de gemeente. Zij nam de Evac Chair, een type met extra dikke rupsbanden van het model Ferno Saver-242,  dankbaar in ontvangst. ,,Door de gemeentelijke herindelingen en de sluiting van het pand in Tuitjenhorn zijn er meer mensen op het Schager gemeentehuis komen te werken”, vertelt ze op deze maandag. ,,Dat houdt meer risico’s in bij een noodsituatie, bijvoorbeeld als er brand uitbreekt en de lift niet meer toegankelijk is. Nu hebben wij drie trappenhuizen. Voor twee daarvan hadden we al een Evac Chair waarop we regelmatig oefenen. Om elk risico zoveel mogelijk uit te sluiten wilden we voor het derde trappenhuis ook een exemplaar hebben. Dat soort aankopen doen we bij voorkeur bij een lokale ondernemer om zodoende de plaatselijke economie te stimuleren.”

Jongejan is uiteraard blij dat de keuze van de gemeente op zijn bedrijf is gevallen. ,,Ik ben al geruime tijd gespecialiseerd in EHBO/BHV-materialen. Daarnaast kunnen mensen ook bij mij terecht voor gereedschappen, onderdelen van wit- en bruingoed en loodcel- en laptopaccu’s.” Voor meer informatie: 06-2535297.

De Pionier NHN André Jongejan heeft al meer dan 30 jaar ervaring in- en verkoop van technische materialen. Zowel in auto’s – vrachtwagens – landbouw – schepen en diverse industrie machines. Met als specialisatie Startmotoren en Dynamo’s. Tevens regel ik ook de reparatie of revisie van startmotoren en dynamo’s.

Ook veel ervaring in levering van diverse gereedschappen en test apparatuur.

Door contacten met een importeur in Wit en Bruingoed onderdelen en tevens loodcel/laptop accu’s kan ik dit voordelig aan u leveren. Maar voor ook Keukenapparatuur kunt U bij mijn terecht!

Tevens als EHBO/BHV-er en opleiding gevolgd als assistent – verpleegkundige bij Rampen heb ik veel ervaring in diverse verbandmiddelen. En kan ik voor u de jaarlijkse controle en aanvulling van verbandtrommels verzorgen. Ook ben ik dealer voor diverse merken AED apparaten en kan u adviseren in aanschaf en onderhoud.

Zoek hier uw gereedschap/garage uitrusting en vraag een offerte aan

www.midlock.nl

www.overlander.nl

Contact

Mobiel: 06 25 352927