24 Uur per dag hulp nodig? ( Mei 2021 door veel drukte in Installatie Techniek kan ik geen Zorg Leveren ).

Zorgen voor uw naaste
De zorg voor een naaste is vaak een zware last voor de partner en de rest van de familie. Het kan fijn zijn als er 24 uur per dag iemand thuis is om een deel van de zorg uit handen te nemen. Graag wil ik u hierbij helpen.
Ik ben André Jongejan en woon in Sint Maartensburg in de Kop van Noord-Holland: ‘Ik vind het heel fijn om te zorgen voor mensen die het hard nodig hebben. Bijvoorbeeld bij mensen met dementie of mensen in hun laatste levensfase’. Ik heb afgelopen jaren ervaring in de zorg opgedaan door het begeleiden van mensen op diverse vakanties van het Rode Kruis, ben in het bezit van een EHBO-diploma en heb particuliere cursussen gevolgd op het gebied van de dagelijkse verzorging en tilvaardigheden. Ik werk desgewenst nauw samen met de aanwezige thuiszorg.

24 uur per dag
Per dag ben ik 24 uur inzetbaar als u dit wenst voor het ondersteunen van uw naaste. Dit kan 1 of meerdere dagen achter elkaar, maar bijvoorbeeld ook 2 dagen per week als u als mantelzorger even rust wilt. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Ik ben ook bereid lichte huishoudelijke taken op mij te nemen of maaltijden te verzorgen.

Wat zijn de kosten?
Wilt u deze hulp zelf financieren? Of financieren vanuit een PGB? Ik biedt u een aantrekkelijke uurprijs, omdat ik niet in bezit ben van officiele zorgdiploma’s. Neem voor een vrijblijvend aanbod contact met mij op via info@depioniernhn.nl.

Referentie
Mocht u meer informatie over mij willen hebben, kan ik u in contact brengen met de teamleider van het Rode Kruis, waar ik enkele vakanties mee samen heb gewerkt.

Collega gevraagd
Wilt u zelf ook 24 uurs zorg gaan leveren, al dan niet als ZZP-er? En wilt u dat in een duo met mij samen doen? Neem dan met mij contact op. Graag bespreek ik de mogelijkheden om samen met u een duo te vormen, zodat we beide in onderlinge afstemming de hele weekmet elkaar bij één cliënt de 24 uurs zorg kunnen organiseren.

andre-cropped